Låt oss presentera – Skidsäsongen 2019

Av den 29 juli, 2018

Vi hoppas ni njuter maximalt av sommaren, att ni surfar er utmattade och lär er undvika kallsupar occh brännmaneter. Att ni cyklar er dammiga i skogen och nerför berg tills händerna stumnar.

Men framförallt hoppas vi att ni sätter er i skuggan och kikar igenom 2019 års skidresor, för nu är det dags att boka, innan någon annan hinner norpa platserna före er!

Här nedan hittar ni ett axplock av 2019 års nyheter, resten finns som vanligt på xtravel.se


JAPOW
En perfekt resa för dig som drömmer om din första tur till Japan, bottenlös puder, rå fisk och gles skogsåkning.
Niseko är ett riktigt snöhål i norra Japan där det i genomsnitt snöar 15-16 meter per säsong. Bergen är inte så höga och skogen är precis lagom gles för att kunna få till en lekfull och rolig skidåkning med låg lavinrisk. Japow är helt enkelt en puderjägares dröm!

HONSHU ROADTRIP
Större berg med massor av snö summerar Honshu roadtrip.
Happo One, Hakuba47 och Cortina är några av bergen vi betar av innan vi drar vidare med vårt lilla gäng till Nozawa Onsen och ännu fler berg och pudermöjligheter. Mindre grupper = mer snöskörd för dig. Sen avslutar vi med en kul natt i neonhuvudstaden Tokyo.

HOKKAIDO 2.0 ROADTRIP
Vi tar sikte på skidorter som Furano, Asahidake och Teine, samtliga mindre och ödsligare orter i Japan vilket vi så klart uppskattar. Åkningen är djup, ensam och enormt cool på alla möjliga vis i detta magiska land. Vi rör oss bort från dom välkända orterna till det mer spännande för att hitta okända linjer och åk. Eftersom vi är små grupper med sju gäster per guide så kan vi transportera oss snabb och smidigt.

WHISTLER ROADTRIP
En jävulskt bra roadtrip med 6 skiddagar till Whistler Blackcomb i Kanada och Mt Baker i USA i jakten på det perfekta pudret.Intensiva och maxade skidåkningsdagar gör att du kommer tillbaka till jobbet fylld med livsglädje!

KANADA ROADTRIP
Skidresornas klassiker. Vi besöker några av British Columbias bästa skidorter, Fernie, Whitewater, Red Mountain, Revelstoke och Kicking Horse. Rejäla snödump blandat med sjukt mäktig terräng gör att det vattnas i munnen redan nu!

För oss betyder det massor att du väljer att resa med oss på Xtravel. Vi vill gärna dela med oss av vår kunskap och se till att ni är maximalt förberedda inför vintern. Därför bjuder vi bland annat in till en eller två lavinkvällar i höst för alla resenärer som vill lära sig mer eller bara friska upp minnet gällande lavinsäkerhet och allmänt sunt förnuft på berget.

Vi kommer självklart även se till att ni får bra erbjudanden på utrustning, kläder, hjälmar, skidor mm och såklart ett bra träningsprogram och kanske även några gemensamma träningstillfällen så att ni alla är mer redo än någonsin när det väl är dags för att skörda puder i vinter!

Men tills dess får ni ha en sagolikt bra sommar, så ses vi till hösten!

Och glöm inte att boka er resa asap, dom kommer att ta slut…

Resa | Skidor
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login