”Låt lugnet hitta dig” en föreläsning på Medborgarskolan

Av den 14 november, 2020

Vill du känna mer glädje? Vill du finna ro och hitta lugnet? Vad händer om du vänder på alltihop, stannar upp och låter lugnet hitta dig? Detta är en föreläsning om att sluta jaga sin egen svans och istället upptäcka det som redan är.

Dagens samhälle ställer stora krav på oss som människor, där vi alla i allt snabbare takt jagar efter något i framtiden, något som kanske kan få oss att känna oss nöjda, lugna och glada, något som kanske kan fylla det där tomrummet i våra liv. Men tänk om det är så att det är själva idén om något i framtiden som gör oss stressade, olyckliga och trötta? Att hela tiden jaga den där moroten som ständigt hägrar så nära, men som vi aldrig kommer ikapp, det är klart att det sliter på oss, både fysiskt och mentalt. Den här föreläsningen erbjuder nya perspektiv på livet och ger praktiska råd för hur du kan komma till insikt om att det kan räcka med att stanna upp för att ge glädje, ro och lugn en chans att hitta dig.

Kursledare
Olle har flera års erfarenhet av att leda meditation i grupp och har stor personlig upplevelse av meditationens möjligheter och kraft.

Så missa inte en intressant föreläsning Onsdagen den 25 November.

» Mer information här «

Hälsa | ”Låt lugnet hitta dig” en föreläsning på Medborgarskolan
Örebroguiden

Källa: Medborgarskolan

You must be logged in to post a comment Login