Lastkaj 14, 23 Till och Sista Brytet live på Plektrum Bar

Av den 6 december, 2016

I samarbete med Black River Promotion så presenterar Kulturföreningen stationen årets sista spelning, för att fira detta så slår vi till med ett återförenat 23 Till, ett Laskaj 14 på 2,8-bränsle och fantastiska Sista Brytet från Umeå på Plektrum Bar.

23 TILL
Punkig powerpopsrock´n´roll på svenska. Med hits som Procedomani, Sista supen och Balladen om Olsson så var 23 till heta på 90-talet. Sen somnade bandet in och många trodde nog inte att de skulle få chansen att se bandet igen (eller för första gången), men nu spritter det i liket igen.

LASTKAJ 14
Fullt ställ har det varit på deras tidigare spelningar i Örebro, och sist var det totalt utsålt. Ni som inte fick biljett sist, passa på denna gång.

SISTA BRYTET – Umeå.
Aktuella med skivan ’Livet Inglasat’. 11 låtar om konsumtionshets, medelklassångest och utarmningen av Västerbottens inland.

Som tack till alla våra fina medlemmar för ett bra konsertår så kommer alla som betalt medlemsavgift 2016 att gå in gratis. Som ett extra superdupererbjudande så får självklart de som blir nya medlemmar nu också få gå in gratis, dessutom så bjuder vi på medlemskapet för 2017 också. Nästan för bra för att vara sant, men sant är det.

23 Till, Laskaj 14 på 2,8-bränsle och fantastiska Sista Brytet från Umeå spelar på Plektrum Bar lördag 10 december!

Mer info här >>

Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login