Läsa | Årets mäktigaste hårdrocksbok

Av den 24 mars, 2016

Årets mäktigaste hårdrocksbok – Carl Linnaeus ”Jag sålde min själ till hårdrocken” snart i handeln!

Den 11 april släpps årets mäktigaste hårdrocksbok – Carl Linnaeus ”Jag sålde min själ till hårdrocken”

Efter framgångarna med den hyllade Kiss-biografin Kiss – Den osminkade sanningen kommer journalisten Carl Linnaeus andra bok, som är en samling av hans bästa intervjuer med några av världens mest hyllade och, ibland, mest svårintervjuade hårdrockslegender.

Carl Linnaeus är idag Sveriges mest respekterade hårdrocksjournalist och med Sweden Rock Magazine i ryggen lyckas han få loss långa intervjuer med artister som i många fall är svårfångade och fåordiga. Carl gräver alltid på djupet, har gjort en omfattande research, och hans målande texter andas förståelse och passion för ämnet. Carl vill alltid veta lite mer och räds inte att ställa obekväma frågor.

Förordet är skrivet av Motörhead-trummisen Mikkey Dee och den suggestiva omslagsmålningen är utförd exklusivt för boken av den legendariske konstnären Ken Kelly som tidigare gjort omslag åt bland andra Kiss (Destroyer och Love Gun) och Ritchie Blackmores Rainbow (Rising).

Bland intervjuerna återfinns fascinerande samtal med bland andra Black Sabbath, Alice Cooper, Mötley Crüe, Kiss, Metallica, Rush och Europe. 

För hårdrocksälskaren är ”Jag sålde min själ till hårdrocken” ett absolut måste och sommarens bästa rockläsning!

Kultur & Musik | Läsa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login