Las Torres Cabernet Sauvignon Rosé festens rosa prinsessa

Av den 22 februari, 2017

Som en rosa dröm sveper Las Torres Cabernet Sauvignon Rosé in och gör entré på vårens fester. Med smak av plommon, jordgubbar och grapefrukt är det här vinet ett självklart inslag vid alla typer av festligheter.

Fyllig med syra på rätta platsen, elegant och sensuell med lång eftersmak det är Las Torres Cabernet Sauvignon Rosé. Vinet sällskapar gärna med lufttorkad skinka, charkuterier, pasta eller andra vegitariskarätter. Andra nära vänner till vinet  finns också i asiatiska och orientaliska rätter.

Las Torres Cabernet Sauvignon Rosé har fått sitt namn från de kända bergen i Chilenska Patagonien – Las Torres del Paine – som är del av en fantastisk nationalpark.

Las Torres Cabernet Sauvignon Rosé
Lanseras: 1 mars
Artikelnummer: 6489-01
Pris: 79 kr 

Märkningen Fair for Life
Den etiska märkningen Fair for Life garanterar att Miguel Torres Chile betalar ett rättvist pris för druvor och arbete, ser till att arbetsvillkoren är goda och att ansvar för miljön tas genom vinets hela produktionskedja.

Den kända spanska vinfamiljen Torres var 1979 bland de första européer som köpte vingårdar i Chile. Torres har starkt bidragit till att utveckla vinproduktionen i landet. På flera av Torres vingårdar bedrivs ekologiskt odling och många av vinerna bär idag märkningen Fair for Life.

Mat & Dryck
Örebroguiden
 

You must be logged in to post a comment Login