Längtar du efter en drömsemester

Av den 18 april, 2018
Banyan Tree Samui

Bo i vackra villor omgivna av tropisk natur och njut av storslagen utsikt över himmel och hav, upplev harmoni i din egen takt långt från vardagens stress.

Banyan Tree Samui ligger på ön Koh Samui och är ett femstjärnig resort. Villorna är mycket tjusiga, byggda i Thailändsk arkitektur och inredda i modern elegant stil.

Varje villa har egen infinity pool och stort soldäck. Villorna ligger i terrasser med utsikt över Lamai Bay och Thailänska Gulfen.

Strandparadis
Banyan Tree Samui har en skyddad strand som ligger i en naturskön bukt och med vit och finkornig sandstrand. Den räknas som en av de vackraste både på ön Koh Samui och i Thailand.

Banyan Tree Samui utsågs nyligen som nummer ett av de tio bästa strandhotellen i Thailand av Tourism Authority of Thailand (TAT)”Peoples choice awards”.

Välbehag och vänlighet
Banyan Tree är berömt för sina spa behandlingar. Företaget startade sitt första Spa i Phuket 1994 och har utvecklat en holistisk tillämpning baserad på traditionella asiatiska heelingterapier. Man lägger vikt på ”High touch, Low Tech” som bygger på mänsklig beröring och bruk av naturliga örter och kryddor. Banyan Tree Spa Samui erbjuder också hydroterapi (vattenbaserade) behandlingar och den omkringliggande regnskogen utgör en del av den välgörande totalupplevelsen.

Middag i månsken
En av de stora upplevelserna på Banyan Tree Samui är att njuta en härlig middag på stranden under stjärnhimlen och i månskenet. Det serveras lokala råvaror som fisk, skaldjur och grönsaker som tillreds på ett välsmakande och naturligt sätt.

Faciliteter och aktiviteter
Vill du starta dagen med stretching och solhälsning erbjuds daglig yoga och stretching klasser. Resorten har också ett gym med de nyaste träningsmaskinerna. Är de yngsta med på resan finns en Kids Club för barn mellan 4 – 12 år där de kan lära sig Thai dans och lokal teckningskonst. Naturligtvis finns det också mötes rum för upp till 50 personer om man har behov för det. Det är gratis internet överallt på resorten.

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum.

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login