”Länge leve Sven-Ingvars” kommer till Örebro våren 2019

Av den 25 augusti, 2018

Efter en vår och sommar med helt utsålda konserter och lysande recensioner fortsätter Sven-Ingvars nu succéturnén. Hittills har närmare 30 000 biljetter sålts och vi kan nu med glädje meddela att ”Länge leve Sven-Ingvars” kommer tillbaka i vår med ytterligare åtta spelningar runt om i landet.

Den 22 mars 2017 gick Sven-Erik Magnusson, en av vår tids största musikprofiler och artister, ur tiden, den karaktäristiska stämman tystnade men han lever ändå i allra högsta grad vidare genom den enorma låtskatt som Sven-Ingvars levererat genom sina 60 år som band.

Det råder inga tvivel om att hyllningsturnén ”Länge leve Sven-Ingvars” träffar rakt i våra hjärtan och den svenska folksjälen, Oscar Magnusson som har trätt fram ur sin pappas långa skugga lotsar bandet mot en ny spännande tid fylld av spelglädje.

De klassiska melodierna precis så som vi känner igen dem och även låtar som stöpts om i ett modernare uttryck.

”Vilken respons! Det har redan uppstått fler magiska stunder med publiken än jag kan räkna till, helt otroligt när jag tänker efter. Det är så fint, att där i mötet mellan glädje och sorg uppstår Sven-Ingvars av idag. Jag lånar några passande ord av pappa, med stor kärlek och respekt säger jag; Resan den fortsätter…” säger Oscar.

Se Sven-Ingvars i Örebro på Conventum Kongress lördag 6 april 2019!

Sven-Ingvars är: 
Oscar Magnusson
Klas Anderhell
Stefan Deland
Staffan Ernestam
Olle Nyberg

Biljetterna till vårens spelningar släpptes fredag 24 augusti och du hittar dem via: www.lifeline.se

Kultur & Musik | Conventum Kongress
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login