Länet | Veckans nyheter från Nätverket Lindekultur (vecka 34)

Av den 26 augusti, 2016

Nätverket Lindekultur är ett ideellt och informellt nätverk av och med kulturella och kreativa verksamheter till stöd för och utveckling av kulturlivet i Lindesbergs kommun. Genom samverkan och samordning når vi samsyn kring att kulturen finns, kan och behövs för att utveckla Lindesberg. Genom marknadsföring gör vi kulturen mer synlig både i och utanför Lindesberg – bland annat genom detta nyhetsbrev.

Bilden: På tisdag (30 augusti) inleder Lindesbergs Filmstudio höstterminens program – se åtta filmer för 250 kr.

………………………………………..

Veckans nyheter från Nätverket Lindekultur (vecka 34):

Nätverket Lindekultur har inlett höstens serie dialogmöten
”Nätverket Lindekultur är och blir vad vi tillsammans gör det till”, betonades när nätverket inledde höstens serie dialogmöten på temat kulturen som tillväxtmotor för Lindesberg. Det första dialogmötet handlade om Nätverket Lindekulturs roll i det lokala kulturlivet.

Lindesbergs Filmstudio inleder terminen med ”Taxi Teheran”
Lindesbergs Filmstudio presenterar på tisdag (30 augusti) kl 19.00 höstterminens första film – Taxi Teheran. Höstterminen 2016 kostar ett medlemskap för vuxen 250 kronor som ger tillträde till sju filmstudiofilmer + en finsk extrafilm.

Lindesbergs Fotoklubb startar hösten med ”Två veckor i East Village”
Lindesbergs Fotoklubb – mötesplatsen för fotointresserade i Lindesberg och Bergslagen – startar höstens månadsmöten torsdag torsdag 1 september kl 18:30 med Göran Johansson som visar bilder och berättar om ”Två veckor i East Village”.

Musikförening presenterar fyra musikstunder i höst
Ljusnarsbergs kammarmusikförening – ”hela Bergslagens musikförening” – presenterar fyra musikstunder i höst med bland annat Basel Dib Sara, Klas Friman och Arne Johnsson från Lindesberg.

Kultur & Musik | Länet
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login