Länet | Veckans nyheter från Nätverket Lindekultur (vecka 30-31)

Av den 5 augusti, 2016

Nätverket Lindekultur är ett ideellt och informellt stöd till kulturella och kreativa verksamheter i Lindesbergs kommun. Genom samverkan och samordning når vi samsyn kring att kulturen finns, kan och behövs för att utveckla Lindesberg. Genom marknadsföring gör vi kulturen mer synlig både i och utanför Lindesberg – bland annat genom detta nyhetsbrev.

………………………………………..

lindekultur-evenemang

Bilden: Vill du veta vad som händer i kulturlivet i Lindesberg i höst? Följ Nätverket Lindekultur (www.lindekultur.se) som har den mest kompletta evenemangskalendern för kulturlivet i Lindesbergs kommun.

………………………………………..

Veckans nyheter från Nätverket Lindekultur (vecka 30-31):

Ny utställning på Karlssons kulturverkstad i Stripa
I tisdags (2 augusti) öppnarde en ny utställning i Alfreds kontor hos Karlssons Kulturverkstad i Stripa Gruvmiljö, Guldsmedshyttan, norr om Lindesberg. Utställningen är döpt till ”3 av fyra” med verk av Kajsa Karlsson och Johnny Karlsson (smyckekonst), Gunilla Dovsten (keramisk skulptur) och Mats Herminge (unika sittmöbler).

Byggnadsvårdsdag och barnaktiviteter på Siggebohyttans bergsmansgård
Onsdag 10 augusti bjuder Siggebohyttans bergsmansgård (bilden) in till byggnadsvårdsdag med Daniel Eriksson som talar om torvtak med Siggebohyttan och Kullängsstugan som referens. Samtidigt pågår Bergslagens familjeveckor med barnaktiviteter 10 och 12 augusti.

Linde bergslags församling gör konstrunda till Sjätte sinnet
Lördag 27 augusti bjuder Linde bergslags församling in till årets församlingsresa som går till sex av de sju kyrkor i kontraktet som är med i Västerås stifts konstrunda Sjätte sinnet.

………………………………………..

Höstens kulturevenemang i Lindesberg
Vill du veta vad som händer i kulturlivet i Lindesberg i höst? Följ Nätverket Lindekultur (www.lindekultur.se) som har den mest kompletta evenemangskalendern för kulturlivet i Lindesbergs kommun.

Vi följer kulturlivet i Lindesberg – välj själv hur du vill följa oss:

  • Veckans nyheter från Nätverket Lindekultur – ett nyhetsbrev för dig som vill ha alla nyheter samlade i ett utskick per vecka via epost: Beställs via epost till info@lindekultur.se
  • Följ Nätverket Lindekultur på Facebook – ett nyhetsflöde för dig som vill ha alla nyheter från Nätverket Lindekultur direkt när de publiceras + övriga nyheter om kulturlivet i Lindesberg från andra nyhetskanaler. Gilla oss på Facebook >>

………………………………………..

Kommande kulturevenemang i Lindesbergs kommun:

Kultur & Musik | Länet
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login