Länet | Grythyttans Gästgivaregård – bäst i Örebro län och Västmanland

Av den 16 mars, 2016

Grythyttans Gästgivaregård behåller sin plats i White Guide och avanserar en kategori till ”Mycket god klass”, endast ett poäng ifrån kategorin ”Mästarklass”. Vilket gör Grythyttans Gästgivaregård till den högst betygsatta restaurangen i Örebro län och Västmanland.

Det är en otroligt härlig bekräftelse att få en hög poäng i årets upplaga av White Guide. Vi är ett härligt team som ska göra allt för att snäppa upp hela upplevelsen en nivå till, säger Henrik Eriksson, köksmästare på Grythyttans Gästgivaregård.

Det är fantastiskt roligt och jag är så stolt över vårt duktiga team på Gästgivaregården, säger en mycket glad Sophia Pertun, restaurangchef på Grythyttans Gästgivaregård.

”Fortsätter utvecklas”
I år har hela 15 procent av restaurangerna i White Guide bytts ut vilket tyder på att nivån höjts och det är en otrolig kamp för att få behålla sin plats eller att avansera. Där tyngdpunkten för betygsättningen ligger i personlighet, förnyelse, hållbarhet och ambiance som tillsammans bjuder på gastronomiska upplevelser.

Jag är glad och stolt för utmärkelsen. Vi fortsätter att utvecklas och ta sikte på nästa poängklass. Det är oerhört viktigt att vi att fortsätter att utbilda framtida medarbetare, till branschen, så att kompetensnivån ständigt höjs. Riktigt bra restauranger har riktigt kompetenta medarbetare, säger Mia Spendrup, VD Grythyttans Gästgivaregård.

Mat & Dryck | Länet
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login