LaH 2016 | Funkkungen M-Rock gjorde det igen

Av den 4 september, 2016

M-Rock spelade rent ut sagt skiten ur Live at Heart förra året när han uppträdde på O’Learys, en spelning som fick det att vattnas i munnen när man fick veta att han skulle komma till årets upplaga.

Platsen var Harrys och artisten var M-Rock, och den stora publiken var där. Då passade M-Rock på att mer eller mindre köra över stället med sin funk, soul, det blev ett stötigt, gungande skönt intimt dansparty där garanterat ingen stod still.

M-Rock bjöd på sig själv, drog ett par sköna storys om hur vissa låtar blev till under tiden i Holland (det låg tre coffeeshops) mellan hotellet och studion, därav det sköna groovet.

Spelningen då, jodå det blev som utlovat en symbios mellan M-Rock och publiken. Med ett tajt svängigt band i ryggen, en fantastisk percussionist vid namn Gonzalez kunde inget gå fel och det gjorde att M-Rock gjorde ännu en höjdarspelning på Live at Heart.

Det enda negativa var att tiden var för kort, både M-Rock och publiken ville mer! Det är fantastiskt att han kan leverera kväll ut, kväll in, och som liveakt kan ingen slå honom på fingrarna. Det är inte så konstigt att M-Rock när han var med i Stonefunkers så utsågs bandet till ”Årets Liveakt” tidigt -90-tal, M-Rock backades upp av Osten af och Hyvlarna, plus ett par andra musiker.

M-Rock spelade på Harrys och får hela…
svamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-hel

anders-olofssonAnders Olofsson, Kultur & Musik | LaH 2016
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login