Lagerhaus presenterar höstnyheter och årets julkollektion

Av den 22 september, 2020

Kyligare och mörkare månader väntar runt hörnet och Lagerhaus kommande kollektioner har allt som behövs för såväl höstmys, Halloweenfest som julens alla firanden!

Hösten är perioden som är full av perfekta tillfällen för långa middagar, mys framför brasan, läskiga Halloweentillställningar och andra firanden.

Kollektionen STAY WARM innehåller bland annat mängder av olika ljusstakar, ljus, dekorationer och textilier i höstens alla nyanser. Färger som dominerar är teal, senapsgult, mörkrött och rosa, tillför accentfärger som lila och blått för att vara rätt i trend.

Halloweenkollektionen är festlig, glittrig och går i orangea och rostiga toner. Den pumpa-formade presentpåsen är perfekt att fylla med läskiga, roliga och goda godisar!

Farsdagkollektionen är en viktig del av Lagerhaus höstsortiment. SOFT DAD är fokuset och kollektionen består av en mugg, en chokladkaka och ett vykort.

Sist men, inte minst, lanseras Lagerhaus fullspäckade julsortiment vecka 43. Den inledande delen av kollektionen fokuserar på smygstarten, adventstider och glöggmys. Därefter följer festliga kalasartiklar, färgstarka och lekfulla presentinslagningsprodukter och till sist adderas gröna och röda toner, mängder av dekorativa detaljer samt julgranspynt. Temat för Lagerhaus julkollektion i år är KIND CHRISTMAS. Vikten ligger på att vara snäll och omtänksam mot sina medmänniskor. Snöbollen och pepparkakan är årets julfigurer – missa inte de söta pepparkakskuddarna!

Kollektionen STAY WARM finns i butik i Örebro och online från vecka 40.

Halloweenprodukter syns i butik i Örebro och online från vecka 41.

Farsdagprodukter lanseras i butik i Örebro och online vecka 43.

Julkollektionen lanseras i butik och online from början av oktober och fortsätter in i november.

Business | Lagerhaus presenterar höstnyheter och årets julkollektion
Örebroguiden

Källa Lagerhaus

You must be logged in to post a comment Login