La Majonnaise en festival med Boule, mat och musik

Av den 7 augusti, 2019

Till helgen går Boulefestivalen La Majonnaise av stapeln med Boulebar som värdar, festivalen bjuder på en avslappnad atmosfär där allt från nybörjare till proffs kan vara med och tävla.

– Är man inte sugen på att vara med och tävla så är man välkommen att titta och umgås då festivalen även innehåller mat, dryck, musik och ett riktigt bra häng, säger David de Fataki marknadsansvarig på Boulebar Örebro.

Berätta lite om festivalen David.
– La Majonnaise började i Stockholm och i år är första året som den åker på turné till andra Boulebar restauranger och premiären blir här i Örebro på fredag, säger David.

– Det som utmärker festivalen är blandningen av människor, mat, musik och boule så vår innergård kommer att vara perfekt för detta, fortsätter han.

Hur ser programmet ut?

– Under fredagen så körs den så kallade Fredagsdubbeln, som namnet antyder så är det en dubbeltävling och anmälningsavgiften är 150 kronor per lag. På lördagen så är det är det trippel turnering och även där kostar det 150 kronor per lag och söndagen är det revansch dag så då spelas alla typer av boule och är det en dag man skall komma och kolla så är det söndagen, säger David.

– Sen är det så klart fest på kvällarna med både DJs och livemusik så kom hit och häng, fortsätter han.

Så har du inget särskilt för dig passa på att kolla på Boule under La Majonnaise på Boulebar 9-11 augusti.

Karl-Johan Sandberg, Nöje | La Majonnaise en festival med Boule, mat och musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login