Kung Botes Kapell har releaseparty hos Närke Kulturbryggeri

Av den 12 februari, 2019

Välkomna på releaseparty för Kung Botes Kapells allra första skiva ”Välkommen till Botåsen”! Festen kommer att hållas på Närke Kulturbryggeri och ett illans hålligång utlovas!

Förutom självaste Kung Botes sväng kommer det även att bjudas på ytterligare grym musik av Tommy Bagari, Peter Edgren och Pelle Mellberg. Och det slutar inte där – kvällen bjuder på ännu en premiär när bandet Underhund som består av Kalle och Tomas Edlund tillsammans med en annan av Örebros blueslegender Bo Eriksson framför ett sprillans nytt nummer!

Ja ni ser ju själva – en kväll man inte får missa!

Vilka är då Kung Botes Kapell?
Så här beskriver dom sig själva: Kung Botes Kapell – extra väl utvalda bitar.
Fyra erfarna musikanter från mellersta Mellansverige spelar musik av synnerligen bluesig karaktär. En blandning av noggrant utvalda sånger skrivna av såväl bandet själva som av andra musiklegender i branschen ger ett tjog blues, ett skålpund jazz, 6 hekto swing, ett uns bossa och ett kryddmått vemod.

På sång och gitarr har vi Janne Shuffle Hermansson, bakom trumsetet hittar vi Kenneth Niklasson, vid orgeln sitter P-O Larsson och basen sköts av Per Edlund.

Deras debutskiva är en skön blandning av gamla hederliga bluesklassiker uppblandat med lite jazz och swing – ett djäkla ös helt enkelt.

Kung Botes Kapell har sitt releaseparty hos Närke Kulturbryggeri Lördag 16 Februari 2019.

» Mer info här «

Musik | Kung Botes Kapell 
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login