Kultur | Jämtkraft AB klar som Huvudpartner för Örebro 750 år och Jubileumsveckan

Av den 17 mars, 2015

Nu står det klart att Jämtkraft AB går in som en huvudsponsor till Jubileumsveckan den 10 – 15 augusti. Jämtkraft är även sedan tidigare Energipartner för hela jubileumsåret.

Vi är otroligt glada att Jämtkraft har valt att stödja jubileet och att de vill vara med och göra 2015 till ett år som örebroarna sent ska glömma, säger Christer Wilén, VD på Örebrokompaniet som är ansvariga för Örebro 750 år.

Jämtkraft är en koncern som ägs till största delen av Östersunds kommun. Jämtkraft vill att all energi ska vara förnybar och har arbetat med förnybar elproduktion sedan 1889, allt för att bidra till ett mer hållbart samhälle. Sedan 2010 har Jämtkraft funnits på plats i Örebro genom förvärvet av Örebroföretaget Scandem som erbjuder elhandelstjänster till företag. Sedan ett par år tillbaka är även Jämtkraft representerade i Örebro och kan numera ta hand om alla privatkunder som vill köpa förnybar el till ett konkurrenskraftigt pris.

Det ska bli kul att få hjälpa örebroarna att skapa en härlig födelsedagsfest. Vi har nyss firat 125 år som energiföretag och vi är bra på att fira, så vi bidrar mer än gärna, säger Arne Jansson, Enhetschef, Jämtkraft Elhandel.

10 – 15 augusti arrangeras Jubileumsveckan, en stor festival runt Örebro slott som kommer att innehålla en mängd olika aktiviteter och artistuppträdanden, en vecka som kommer locka besökare från hela Sverige.

Vi arbetar för fullt med planeringen av jubileumsveckan. Att få klart med en stor partner som Jämtkraft är en viktig pusselbit som faller på plats, fortsätter Christer.

För mer information besök www.orebro750.se

Kultur | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login