KSMB släpper nytt album Ond Saga

Av den 12 januari, 2017

KSMB är tveklöst ett av de mest framgångsrika svenska punkbanden och än idag lika ignorerade om inte hånade av musikjournalister som älskade av sin publik.

Sommaren 2015 gjorde bandet en uppmärksammad spelning på Bråvalla och med 20 000 dansande människor i publiken märktes det att bandet var saknat. Den 24 februari släpper KSMB ett sprillans nytt album med titeln ”Ond Saga” på Wild Kingdom Records och är tillbaka där de en gång började.

Med en kompromisslös ovilja att rätta sig in i leden har KSMB kört sitt race fullt ut och högaktningsfullt skitit i vad alla förståsigpåare kommit med för åsikter. Bandet har alltid älskat sin publik och denna kärlek har alltid varit besvarad.

– För mig är KSMB ett sätt att hantera trycket i bröstet, att få ur mig det jag vill säga. Så var det 1978 och så är det 2017, säger Steppan.

– Vi är stolta och glada att få inleda ett samarbete med Wild Kingdom/Sound Pollution. De har sett oss live, de vet var vi kommer ifrån och vet varför vi håller på med musik, säger Michael Alonzo.

2017 är vrålrocken tillbaka. Detta är svensk punk när den är som bäst!

Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login