Kort, Glad & Tacksam släpper extraföreställning i Örebro

Av den 14 december, 2017

Pernilla Wahlgrens firande av sina 50 år på jorden och 40 år på scenen har nu utökats till ett årslångt firande med föreställningar genom hösten 2018. Redan nu har man sålt slut föreställningen i både Karlstad och Örebro och med detta släppt extra föreställningar.

Hon har underhållit Sverige och svenskarna i fyra decennier med ett otal medverkan i Melodifestivalen, populära blogg och podcast, storslagna musikaler, TV program och barnteatrar, för att inte glömma hennes sex studioalbum. På senare tid har Pernilla genom egna dokusåpan Wahlgrens Värld fått närmare en halv miljon människor att bänka sig varje torsdag för att vara med om nya galna upptåg i familjen Wahlgren. Nu summerar Pernilla sitt liv och sin karriär i en humorshow.

”Bättre sent än aldrig” – säger Pernilla själv.

Tillsammans med regissören Rikard Bergqvist och en drömensemble bestående av Kim Sulocki, Ola Forssmed, Hanna Hedlund & Måns Nathanaelson har föreställningen Kort, Glad & Tacksam premiär på Rival i Stockholm torsdagen den 1 februari 2018, kl. 19:30.

Kort, Glad & Tacksam kommer till Örebro 16 mars 2018 och Konserthuset som tyvärr är slutsåld, därför sätts en extraföreställning in lördag 17 november 2018 i Örebro Konserthus 19:30!

För biljetter och vidare information läs på Pernilla Wahlgrens hemsida pernillawahlgren.se eller www.kortgladochtacksam.se

Skådespelare: Pernilla Wahlgren, Hanna Hedlund, Måns Nathanaelson, Ola Forssmed och Kim Sulocki
Regissör: Rikard Bergqvist
Regiassistent och koreograf: Per-Magnus ”P-M” Andersson
Manusförfattare: Manusfamiljen och ensemblen
Musikaliskt ansvarig: Mathias Venge
Scenograf: Tomas Sjöstedt
Rekvisitör: Ditte Edin
Videoteknik: Vello Hermann
Maskör: Jessica Wahlgren
Kostymör: Johan Björck
Ljusdesign: Per Hörding
Ljudtekniker: Anders Åberg
Ljusoperatör: Nikolaj Brink
PR: Magnus Stråberg
Producent: Michael Henriksson och Lasse Karlsson
Projektledare: Sara Huss Kleimar och Niclas Haggren

Nöje | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login