Kopparberg satsar på festival med musik och kultur

Av den 4 augusti, 2019

Kopparbergsfestivalen är en festival med målet att göra något i Kopparberg som gynnar hela bygden och inkluderar så många som möjligt inom förenings- och näringslivet som är aktiva där.

Musik brukar kunna vara något som verkligen för människor samman och därav hade man planen att utveckla denna musikfestival, eller folkfest, för att föra människor samman. Nu är planen inte längre i planeringsstadiet utan den är verklig och den 9-10 Augusti blir det festival i det natursköna Rydbergsdal i Kopparberg.

De artister som är bokade är Chris Medina, Da Buzz, Snowstorm, Martin Almgren, Jack Moy, Blossom Tainton, Ms Annabell, Dictatorship, DNT Rye och Typewrites. Det kommer att tillkomma ytterligare artister och band.

Man utlovar den fetaste ljusshowen i Ljusnarsbergs historia, en av de fetaste scenerna som någonsin vart inom kommunens gränser, ett festivalområde för alla åldrar men också öltält med fullständiga rättigheter, en kulturmarknad, en fest du sent kommer glömma och sist men inte minst… Den fetaste och mest breda line-upen artister/band socknen någonsin skådat – alltifrån pop till hårdrock och från världsartister till lokala talanger.

Så missa inte Kopparbergsfestivalen 9-10 Augusti i Rydbergsdal i Kopparberg.

» Mer info här «

Nöje | Kopparberg satsar på festival med musik och kultur
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login