Konstnärligt talat – Anna Takanen

Av den 6 december, 2019
Foto: Fredrik Skogkvist

Anna Takanen kommer till ”Konstnärligt talat” på Örebro länsteater!

I år har Örebro länsteater introducerat samtalsshowen ”Konstnärligt talat”. En samtalsserie för dig som vill veta mer om hur en konstnärlig process kan se ut, eller för dig som helt enkelt är lite nyfiken på arbetet bakom kulisserna.

Nästa tillfälle 9 december 19.00 är Anna Takanen gäst. Hon är skådespelare, regissör och var fram tills nyligen teaterchef på kulturhuset stadsteatern i Stockholm. Hennes debutroman ”Sörjen som blev” gavs ut i oktober i år och är en ömsint berättelse om hur Anna Takanen långsamt och alltmer smärtsamt nystar upp sin pappas familjehistoria och hur det är att vara barn till ett krigsbarn. Pappan och dottern åker till Finland, de pratar, han är länge tyst, men hon får honom att berätta mer och mer tills de båda inser att krig aldrig lämnar en i fred.

Samtalen sker i teaterns restaurang Rosengrens skafferi, där det dessutom finns möjligheten att ställa sina egna frågor till kvällens gäster. Under Konstnärligt talat 9 december samarbetar Örebro länsteater med Lindhska Bokhandeln som från 18.00 finns på plats och säljer Annas bok.

Konstnärligt talat – Anna Takanen Måndag 9 December 2019 Rosengrens Skafferi.

» Mer information här «

Kultur | Konstnärligt talat – Anna Takanen
Örebroguiden

Källa Rosengrens Skafferi

You must be logged in to post a comment Login