Konstigaste sakerna singlar gjort för kärleken

Av den 5 februari, 2020

Alla hjärtans dag närmar sig med stormsteg, en dag som många väljer att spendera med sin flört. För den som ännu inte hittat kärleken är tiden knapp och kan kräva drastiska metoder. Kanske en tatuering eller göra ett hjärta i snön med urin? Dejtingappen happn listar de märkligaste sakerna svenska singlar gjort för kärlekens skull och även de vanligaste att överväga i jakten på en partner.

Gå på blind date, resa utomlands, eller ansöka till ett dejtingprogram på tv. Hur långt är vi egentligen redo att gå för att hitta kärleken? En ny undersökning från den globala dejtingappen happn visar att en femtedel av svenska singlar skulle överväga att ansöka till tv-program som Bachelor eller Love Island för kärleken. Det är dock inte alla som är redo att ta ut svängarna lika mycket.

Majoriteten kan tänka sig att låta vänner fixa en blinddate eller tydligt visa att de letar efter kärleken på sociala medier. Men de modiga är få, endast åtta procent skulle publicera en personlig annons i tidningen i jakten på en partner. Det finns dock dem som väljer att engagera sig lite extra. Happn har listat de galnaste sakerna singlar gjort för att få uppmärksamhet av sin flirt.

Topplista: Svenskarnas mest udda kärleksförklaringar

 1. ”Jag skickade blommor till mig själv och låtsades att de var från en hemlig beundrare för att göra killen jag dejtade avundsjuk.”
  – Elin, 26
 2. ”Jag gömde mig i min nyblivna tjejs rum och klädde av mig spritt språngande naken för att överraska henne. En kort stund efter öppnas dörren, men det är inte min tjej. Det är hennes mamma som har kommit in i rummet utan att veta att jag skulle stå där och välkomna henne”
  – Andreas, 22
 3. ”Killen jag dejtade sa att han gillade blonda tjejer, så jag tillbringade timmar i en frisörstol för att bleka mitt annars kolsvarta hår. Det slutade med att jag avskydde min nya stil, det var verkligen inte värt det.”
  – Rosanna, 24
 4. ”Jag tatuerade in hennes namn… på min rumpa”
  – Simon, 28
 5. ”Jag kissade ett hjärta i snön utanför hennes fönster”
  – Martin, 32
 6. ”Han visade att han var osäker på mig, så för att försäkra att allt var som det skulle gav jag alla mina lösenord till honom”
  – Kajsa, 24
 7. ”Jag följde med henne till kyrkan på en gudstjänst trots att jag är ateist”
  – Noel, 31
 8. ”Jag backpackade i Asien för några år sedan och avbröt resan en månad tidigare för att åka hem och överraska honom”
  – Ingrid, 22
 9. ”Jag ringde henne 27 gånger på en natt, vi hördes aldrig igen efter det”
  – Jakob, 25
 10. ”Jag fick reda på att min crush älskar katter, så jag gav honom ett katt på vår femte dejt. Trots att jag är allergisk…”
  – Susanna, 35

Nöje | Konstigaste sakerna singlar gjort för kärleken 
Örebroguiden

Källa happn
Om kartläggningen
Kartläggningen är baserad på en undersökning bland 912 svenska happn-användare. Undersökningen genomfördes i februari 2019 via en webbenkät.

You must be logged in to post a comment Login