Konst på Hallen med Susanne Åkesson Rosencrantz

Av den 16 mars, 2019

Torsdagen den 21 mars tar en ny utställare vid på Hallen.

Det är Susanne Åkeson Rosencrantz målerier som ställs ut och hon beskriver sitt måleri så här:
”Jag drivs av enkla breda penseldrag lika mycket som minimalistiska detaljer. Någon speciell tanke innan mitt skapande finns sällan. Utan efteråt kan jag backa tillbaka och se delar av det som finns och som ibland händer i min verklighet. Att måla är att uppleva och bearbeta känslor. Glad, ledsen och ibland kanske även likgiltig.

Jag återkommer ofta och gärna till kärlekens styrka. Att sudda ut hat genom att skänka ännu mer kärlek. Det är alldeles för mycket missunnsamhet, avundsjuka, hämnd och hat runtom i vår värld idag. Jag tror att människor påverkas positivt av färger. Det här är mitt sätt att bidra. Mitt sätt att försöka få människor att tänka och uppleva en bättre värld. En varmare och mer kärleksfull plats. Kärleken är ett återkommande tema.”

Målerierna kommer vara utställda under perioden 21 mars till och med 9 april, varmt välkomna till ännu en utställning på Hallen!

Konst på Hallen med Susanne Åkesson Rosencrantz har premiär Torsdag 21 Mars 2019.

» Mer information här «

Kultur | Konst på Hallen med Susanne Åkesson Rosencrantz
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login