”Kom Hit” sa musiken, K27 är äntligen tillbaka

Av den 21 juli, 2019

Tidigare i år meddelande K27 i sina sociala medier att han kommer ta ett längre uppehåll och pausa musiken dock har det inte varit helt tyst från K27. Under årets lopp har han bland annat hunnit med att gästa Einárs singel Fusk och Jireels Alla Mina som båda idag är platinacertifierade samt Aden x Asmes debutalbum.

I februari valde K27 att radera sina låtar från samtliga streamingplattformar, helt enkelt för att han inte längre står för vad som sas i texterna och inte reflekterar honom som person. I en intervju med Musikguiden säger K27 ”Jag vill bara visa min konst, från min sida. Jag vet att vissa människor kanske inte lyssnar på mig som förut och det är upp till dem helt enkelt”.

Lyssna på låten här»

Musik | ”Kom Hit” sa musiken, K27 är äntligen tillbaka
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login