Kokbok | Ulrika Davidssons nya bok ges ut av Bonnier Fakta

Av den 2 april, 2015

Kokboksförfattaren och kostrådgivaren Ulrika Davidsson är en av Sveriges mest populära mat- och hälsoprofiler. Sedan starten 2006 har Ulrika gett ut 21 kokböcker med hälsosamma recept som sålt i över en miljon exemplar. I september kommer hennes nästa bok ”Baka glutenfritt med Ulrika” som ges ut av Bonnier Fakta.

Intresset för att hitta glutenfria alternativ blir allt större och Ulrikas nya bok vänder sig till alla som vill lära sig baka utan gluten och socker. Här får du lära dig hur du kan hitta alternativ till vete och socker och ändå baka ljuvligt goda limpor, baguetter, tortillas, knäckebröd och pizzor. Ulrika bjuder också in till kakkalas med glutenfria tårtor, muffins, småkakor, cheesecake, kladdkakor och en mängd andra mjuka kakor. Som alltid är Ulrikas recept noga utprovade och enkla att laga.

– Jag ser fram emot att äntligen kunna ge ut en bakbok som är helt i min smak – utan gluten och socker, med hälsan i fokus. Att få göra det tillsammans med Bonnier Fakta gör det hela ännu roligare, säger Ulrika Davidsson.

Bonnier Fakta är Sveriges ledande fackboksförlag där mat och hälsa är två av förlagets viktigaste ämnesområden.

– Intresset för mat och hälsa ökar hela tiden. Vi vill veta vad vi äter och hur det påverkar oss. Jag är därför väldigt glad över att få välkomna Ulrika Davidsson som ny författare hos oss. I mina ögon står Ulrika precis för det som så många letar efter. Goda och enkla recept som hjälper oss att må bättre och leva lite hälsosammare.Med gedigen erfarenhet och massor av energi, lyckas hon peppa och inspirera sina läsare att lägga om sin livsstil på ett sätt som funkar i vardagen, säger Lina Wijk, publicistisk chef på Bonnier Fakta.

Den nya boken Baka glutenfritt med Ulrika kommer ut i september 2015.

Mat & Dryck | Kokbok
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login