Kokbok | Mathias Dahlgren ger ut ny kokbok: Hemkunskap

Av den 12 september, 2016

Glöm skolans lektioner i hemkunskap. Lär dig Mathias Dahlgrens hemkunskap för vuxna och matlagningen blir roligare, enklare – och din mat blir godare.

Mathias Dahlgren är stjärnkocken som gjort sig ett namn för sina raffinerat enkla rätter i fine dining-miljö. Men han har också en stadig slev i vardagskastrullen. Han vet vad som fungerar att laga hemma, vilka tekniker man ska använda, hur man planerar, förbereder, kombinerar, smaksätter och lagar smarta rätter med schysta råvaror och en och annan himmelsk soppa på spik.

I boken ”Mathias Dahlgren: Hemkunskap” tar stjärnkocken ett större grepp om köket och hur vi bäst arbetar i det. I bokens tre huvudkapitel – 20 minuter, 40 minuter och 120 minuter eller mer – står 20 minuter för det snabba men välkomponerade, 40 minuter för middagar med enkel dessert att göra de dagar det finns lite mer tid och 120 minuter eller mer för basrecepten och långkoken som ger grunden till en stressfri vardag vid spisen.

Mathias Dahlgren bjuder också på listor med oväntade och fantastiska smakkombinationer och smarta proffsknep som ger genvägar i köket.

Utgivningsdag: 13 september

Mat & Dryck | Kokbok
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login