Kokbok | Må gott med Jamie Oliver och hans supermat

Av den 17 oktober, 2015

I sin nya kokbok, Jamies supermat, berättar Jamie Oliver personligt om sin omställning till en ny och mer hälsosam livsstil och om hur han har blivit medveten om hur han ska äta för att må så bra som möjligt. Jamie Oliver har i sin nyfikenhet på vad som är avgörande för ett långt och lyckligt liv besökt unika ställen på jorden där människor i extra hög utsträckning blir runt 100 år, till platserna som kallas blå zoner.

Trots att dessa platser skiljer sig geografiskt väldigt mycket åt, har invånarnas livsstil flera saker gemensamt. Meningsfullhet och sociala sammanhang pekas ut som viktiga faktorer, och maten har mycket stor betydelse för ett långt och friskt liv, och det är just det som människorna som Jamie Oliver har mött på sina resor äter som har inspirerat honom när han har skapat recepten i sin nya kokbok.

I Jamies supermat finns fler än 90 recept fördelade över frukost, lunch och middag och många smarta tips på mellanmål och snacks. Recepten kan följas som ett 30-dagarsprogram för att verkligen komma igång med nya fräscha vanor, eller ett och ett från var och en av kategorierna.

Det här är den perfekta vardagskokboken med Jamies otroliga känsla för grymt god mat. För en sak kan du vara säker på – när Jamie Oliver lagar hälsosamt kompromissar han inte med smakerna eller kvaliteten!

Mat & Dryck | Kokbok
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login