Kobojsarna studentpeppar på Villa Strömpis

Av den 3 juni, 2017

Totalt kaos och studentdags, då passar Villa Strömpis på att bjuda på Kobojsarna!

Kobojsarna är en svensk musikergrupp från Malmö som bildades 2003 men började på allvar under 2006. Gruppen bestod fram till 2010 av tre män födda 1986, Mikael Danielsson, Emil Carlin och Richard Pettersson. Pettersson lämnade gruppen av okänd anledning. Gruppen har hittills släppt tre fysiska singlar. Den första singeln, Sång om ingenting, släpptes 2006, och blev en stor hit i Sverige. Under slutet av 2006 släpptes även ”Jag Vet Att Du Vill Ha Mig” som blev en jättehit i Norge och vann årets Russelåt i samma land. De är signade på skivbolaget Warner Music Sweden.

De har under sin karriär spelat in två musikvideor varav ”Jag vet att du vill ha mig” gjordes av Kobojsarna själva. De har även gjort en remix av Markoolios ”Emma, Emma” och blivit remixade av artister som Richi M och Ali Payami. Richi M har även mixat ”Sång om Ingenting”.

Kobojsarna har som enda grupp någonsin (dessutom svenska) vunnit årets Russelåt i Norge två gånger i rad och fått spelningar i Norge med över 100 000 i publikmängd, Kobojsarna har uppträtt i Norge på bland annat VG-Lista Topp 20 och Russefeber.

Måndag 5 juni blir det ett studentpepp av rang på Villa Strömpis med Kobojsarna!

» Mer info här «

Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login