Knuttes hus – en minimusikal

Av den 20 oktober, 2018

En minimusikal av och med Ida Blomqvist och Tania Frid, efter Barbro Lindgrens och Emma Adbåges bilderbok.

”Att vara storebror till tre småsyskon är inte alltid så lätt, tycker Knutte. Han blir så trött på allt tjat att han bestämmer sig för att flytta till ett eget hus där det är tyst och lugnt, nästan för lugnt. Men Knutte får snart sällskap. En katt flyttar in. Snart kommer en hund och så en gris och en massa andra djur som alla vill bo hos Knutte.

Men får alla plats, och börjar inte Knutte längta hem till mamma?”

Måndag 22 oktober kan man se minimusikalen på Lindesbergs Bibliotek.

» Mer info här «


Programmet ingår i Örebro län läser, ett läsprojekt som som drivs av folkbiblioteken i Örebro län.

Med Örebro län läser vill vi inspirera till läsning och berättande i olika former. Under hösten 2018 arrangerar biblioteken med samarbetspartners därför läsaktiviteter, barnteater, workshops och andra evenemang med anknytning till ett utvalt författarskap.

Årets Örebro län läser-författare är Barbro Lindgren – ALMA-pristagare och en av våra mest produktiva och mångsidiga författare som bland annat har skrivit om Loranga, Masarin och Dartanjang, bilderböckerna om den vilda bebin och om grisen Benny, pekböckerna om Max, dagböckerna Jättehemligt, Världshemligt och Bladen brinner, Sagan om den lilla farbrorn, prosa och lyrik för vuxna och nu senast Shakespeares Hamlet i pekboksformat.

Kultur & Musik | Lindesberg
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login