Klura ut – en ordlös cirkusshow med Cirkus Cirkör

Av den 28 augusti, 2018
Klura ut. Foto: Christina Simpson

Kittlande akrobatik, trollbindande jonglering och svindlande höjder i Cirkus Cirkörs ”Klura ut”, de trasslar in sig och trasslar ut sig och det blir inte alltid som de tänkt sig, utan oftast mycket bättre.

I ”Klura ut” visas hur viktigt det är med samarbete, tillit och rätten att få vara sig själv. Efter sommarens uppskattade turné i folkparkerna inleds höstturnén i Degerfors Folkets Park 7 september för att avslutas med besök i Örebro söndag 23 september och Åmmeberg måndag 24 september.

”Den unga publiken fascinerades under en halvtimme och från gräset kunde man höra barn säga till sina föräldrar att de också ville börja med cirkus.”
Södermanlands Nyheter, Erika Fält

”/…/ nycirkus är så mycket direktare än ord kan vara. Här får vi gapa och beundra, känna att verkligheten rymmer mer än vi ser varje dag.”
Fredrik Björkman, Arbetarbladet

Artisterna tar med publiken på ett äventyr i nycirkusens magiska värld där allt är möjligt. Jonglören Johannes med glimten i ögat, ständigt redo för lek och bus som gör avancerade jongleringstricks. Andrea, en urstark luftakrobat som älskar att snurra, vara upp och ner och med balans nå oanade höjder. Modiga och smidiga akrobaten Matt som älskar att överraska med kluriga sätt att ta sig upp och ner på ett rep.

Klura ut är en ordlös cirkusshow och kan förstås av barn med olika språkbakgrunder.

Medverkande: Andrea Hilario, Matt Horton och Johannes Starke.
På vissa orter ersätts Johannes Starke av Baha Swidan.

Regi: Camilla Hammarström

Cirkus Cirkörs Klura ut kommer till:

  • Degerfors, Folkets Park fredag 7 september
  • Örebro, Vivalla Folkets Hus söndag 23 september
  • Åmmeberg, Folkets Hus måndag 24 september

Nöje | Cirkus Cirkör
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login