Klubb Populär l Tema: Din emo-fas

Av den 7 juli, 2019

Vi har alla haft den: Emo-fasen. Vare sig det var My Chemical Romance eller Arctic Monkeys, Paramore eller Fall out boy så har vi alla varit där.

Den 12 juli anordnar vi kvällen vi alla drömt om – Örebros alldeles egna version av ”Emo Nite”. Samla dina vänner, nya som gamla, och leta reda på din svarta eyeliner. Om det är något tema som vi kan garantera blir ett minne för livet så är det detta! Vare sig du kom över ”Welcome to the Black Parade” redan 2006 eller fortfarande är fast i emo-träsket; vi ses på dansgolvet!

OBS! Inte sugen på pop-punk och andra emo-hits? Ingen fara! På det stora dansgolvet hittar ni vår vanliga, grymma dansanta musik. Loungen och tillhörande golv bjuder dock på allt det där du någonsin kunnat drömma om år 2007!

Kvällens Dj´s!

Lucky (klubben)
Kvällens DJ på dansgolvet är ingen mindre än LUCKY – skolad i mitten av Tysklands ”klubbmecka” Berlin. Ett grymt dansgolv utlovas, med ett tempo som kan få även den mest tillbakadragnes inre diva att blomma ut.

Klubb Populär (Loungen)
Nu är det dags för oss själva att ytterligare en gång ta oss an DJ-båset på vår kära lilla klubb! Med en bakgrund i alla sorters känslomässiga, men samtidigt dansvänliga, låtar från både nu- och dåtid lovar vi att vi inte kommer göra er besvikna. Kom och skrik med i alla dina gamla favorittexter och hoppa tills benen ger vika!

Klubb Populär l Tema: Din emo-fas Fredag 12 Juli 2019.

» Mer information här «

Nöje | Klubb Populär l Tema: Din emo-fas
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login