Klubb Mono: Hurula + support + dj’s

Av den 29 juni, 2019

Hurula till Mono och Frimis den 2 november! Våren 2016 spånade vi på att starta en liveklubb för indiemusik. Samtidigt spelades Hurulas ”Ont som jag” och ”Ny drog” på P3. Det fick Mono att gå från ord till handling. Om det fortfarande fanns så mycket äkta och bra alternativ musik i landet så skulle Mono så klart bli med klubb. Det skull bli Monos uppgift att försöka sprida den här musiken till massorna. Och nu har Mono äntligen lyckats få Hurula – en av Sveriges bästa samhällsskildrare och en gitarrmanglare – till Klubb Mono på Frimis den 2 november!

Med en slutsåld vårturné i ryggen och det senaste hyllade albumet ”Klass” ger sig Hurula ut på en ny sväng i höst i Sverige och Skandinavien. Bara några veckor efter att ep:n ”Oss är allt” prisats som Årets rock på Grammisgalan, delade Hurula med sig av ytterligare ett hyllat alster – nya albumet ”Klass”. Det albumet är Hurulas mest personliga hittills, med låtar och texter som kommer närmare den känslomässiga brännpunkten som utgör kärnan i hans musik. Med detta i ryggen ger sig Hurula ut på en turné från Umeå i norr till Köpenhamn i söder under hösten 2019. Och som sagt, nedslag och gig i Örebro den 2 november.

”Hurulas turnépremiär är lika mycket en urstark konsert som en chans att få känna sig mindre ensam”
– Aftonbladet (4/5)

”Luleåsonen bekräftar återigen att han är det bästa vi har i detta land”
– HYMN

”Vad som knockar en är allvaret, den totala dedikationen. Hurula vann härom veckan rättvist en Grammis som Årets Rock för sin ep ’Oss är allt’ från i fjol. ’Klass’ är dubbelt så bra.”
– Jan Gradvall, Di Weekend (5/5)

Självklart kryddar Klubb Mono även kvällen med alla de klassiska monoingredienserna; supportband, dj’s, vinylförsäljning, lokala konstnärer som ställer ut, ljusslingor en masse och sina världskända indiepopcorn™ som de bjussar på!

Klubb Mono: Hurula + support + dj’s dyker upp på Frimis Salonger Lördag 2 November 2019.

» Mer information här «

Musik | Klubb Mono: Hurula + support + dj’s
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login