Klubb Bubbla tillbaka i pandemi-anpassad form

Av den 12 augusti, 2020

Klubb Bubbla är tillbaka i pandemi-anpassad form! Michael Horvath bjuder in till en helkväll som Örebro Teater producerar.

Poesi kan vara brevet du skrev men aldrig skickade till din hemliga kärlek i skolan, eller ett språkmaterialistiskt experiment om E-nummer i mat. Det kan vara kopierat i smyg på jobbet eller tryckt i böcker av landets största förlag. Det kan vara skrivet av en professor, eller uppdiktat av en tvååring som sitter uttråkad i en kundvagn och leker med förbipasserande ord. Det kan huggas i sten eller ropas ut över ett torg och försvinna.

Klubb Bubbla ställer allt detta på samma scen, och ställer inte det ena ovanför det andra. Därför är det estradpoesins vardagsrum. Här ser du vinnare från Poetry Slam-SM, debutanter från bokförlagen, och kanske någon från ditt kvarter.

Till kvällen Tisdagen den 25 Augusti kommer:

Kalle Haglund och Markus Jägerstedt.
Exilörebroaren som geniförklarats för sin ord- och scenkonst skapar här något nytt tillsammans med musikern Markus Jägerstedt.

Aiman Jihar.
Skolchefen som framfört en av Ortens (förenade förorters) bästa dikter är tillbaka på Bubbla med smart trams och allvar.

Sonny och Vargen
Trion väver ljudbilder med marimba, drumpad och sång.

Klubb Bubbla är tillbaks på Nya China den 25 Augusti för ännu en säsong.

» Mer information här «

Kultur | Klubb Bubbla tillbaka i pandemianpassad form
Örebroguiden

Källa: Örebro Teater

You must be logged in to post a comment Login