Klassiskt möter boho i Indiskas julkollektion

Av den 28 oktober, 2017

Inför julsäsongen lanserar Indiska sin nya julkollektion The Gift of Giving – en mustig och varm julkollektion i rött, smaragdgrönt, mässing, guld, grått och benvitt där klassisk Fanny & Alexander-anda möter det Indiska arvet.

The Gift of Giving är Indiskas nya julkollektion där det maffiga julbordet står i fokus med dukar, porslin, glas, koppar och glöggmuggar. Julrosen är ett återkommande print och syns både på inredningssidan och modesidan.

Vi ville göra en riktigt mustig, klassisk jul med rötterna i såväl sekelskiftes-estetik som vårt Indiska arv med målet att skapa den ultimata julstämminingen och julgarderoben. Jag växte upp med Bergmans epos ”Fanny och Alexander” och det har sen dess vart min sinnebild för en perfekt jul-estetik. Anna Asp vann en välförtjänt Oscar för bästa scenografi, så det kändes som en bra mall att jobba med i huvudet. Minus lite av dramat kanske, säger Christopher Bastin, Kreativ Chef på Indiska

Kollektionen består även av klänningar, blusar och tunikor med röda, svarta och guldiga inslag samt spetsdetaljer. På inredningssidan hittas allt som behövs för att skapa den perfekta julstämningen i hemmet med bland annat julstjärnor, julkrukor, vaser, julgransmatta, kuddar och handmålade julgranskulor i olika mönster och färger. Till kollektionen hör även härliga gardiner i sammet.

The Gift of Giving inredningskollektion finns till försäljning i Indiskas butiker i Örebro och på Indiska.com from v.43 och modekollektionen from v.45.

Mode & Skönhet | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login