KICKS Beauty Limited Edition SS18 inspirerad av sjöjungfrun

Av den 5 juni, 2018

Inspirationen till årets sommarkollektion från KICKS Beauty är hämtad från den stora mermaidtrenden, vilket återspeglas i produkternas färgsprakande design.

Kollektionen innehåller ett komplett utbud av makeupprodukter för att skapa en solkysst look med mycket lyster. Här hittar du en ögonpalette som också går att använda som blush samt en bronzer, rouge och nagellack. Makeupprodukterna matchas med sjöjunfruinspirerade sminkborstar och makeupväskor i lekfulla färggranna print. Kollektionen säljs i begränsad upplaga med start i maj, vecka 20.

Den stora mermaidtrenden syns tydligt i KICKS Beautys sommarkollektion. Här har man flörtat med mystiken kring sjöjungfrun och världen under vattenytan, vilket reflekteras i produkternas färgpalett som går i varma toner hämtat från havets botten. De varma tonerna kontrasteras mot kalla toner i indigoblå och lila, som för tankarna till hav och exotiska korallrev.

KICKS Beauty Mermaid Makeup Palette
En ögonpaletten som består av fyra varma skuggor med mycket lyster som inspirerats av havet och sandbotten. Även namnen på skuggorna är inspirerade av den varma sommaren och livet vid havet; Beach sand, Sunset, Heat wave och Sunkissed. Ögonpaletten går också bra att använda som blush. Det går också att kombinera flera av nyanserna för att skapa en trendig layeringeffekt där skuggorna går ton i ton. Skuggorna är rika på pigment och mycket lätta vilket gör att de är enkla att applicera och ger en härlig dewy effekt.
Pris: 199 SEK

KICKS Beauty Mermaid Bronzer
En bronzer som går i två toner, en ljusare och en mörkare, för att man ska ha möjligheten att blanda dem till sin perfekta ton eller för att jobba med dem gradvis. Båda nyanserna ger en fräsch solkysst look med en fin lyster.
Pris: 179 SEK

KICKS Beauty Mermaid Blush
Ett rouge som går i två toner, en ljusare lite kallare och en mörkare lite varmare, vilket ger ett naturligt och fräscht resultat med mycket lyster. Det är rikt på pigment vilket gör att man kan skapa alltifrån en diskret makeuplook med en skir färg på kinderna till en mer dramatisk look men mycket färg.
Pris: 179 SEK

KICKS Beauty Mermaid Nail Polish
I sommarkollektionen ingår två nagellack, ett korallrött och ett varmt rosa. Färgerna är lika fina att använda var för sig som att kombinera. Alla nagellack är rika på pigment, ger full täckning i ett enda lager och ett resultat med mycket glans som håller länge.
Pris: 49 SEK

KICKS Beauty Mermaid Makeup Brushes
I kollektionen ingår tre olika makeupborstar; foundation brush, cheek brush och powder brush, alla utformade som en sjöjungfru och gjorda av syntetiskt hår.

Foundation brush: En foundationborste som passar till både flytande och krämiga formuleringar. Den runda spetsiga toppen passar perfekt för att skulptera ditt ansikte och applicera foundation på mer svåråtkomliga områden kring näsa och mun. Tillsammans med borsten bifogas ett lock som skyddar både borsten och din makeupväska från att bli smutsig.

Cheek Brush:
En spetsig rougeborste som passar utmärkt till contouring, rouge och bronzingprodukter.

Powder Brush:
En puderborste för både pressat och löst puder. Kan användas till både lätt och intensiv täckningsgrad.
Pris: 299 SEK (för ett sett om tre)

KICKS Beauty Mermaid Makeup Bags
Tre stycken makeupväskor, i olika print, tillverkade i PU (Polyuretan). Perfekta att ha i strandväskan då de är lätta att rengöra och skyddar dina ägodelar från sand och vatten.

Makeup bag textprint:
Den mest lekfulla makeupväskan i samlingen, där väskans print är hämtat från mermaidtrenden.

Makeup bag mönster:
En helmönstrad makeupväska i kollektionens egna fina mönster. Denna makeupbag är för alla som uppskattar färg och form.

Makeup bag metallic:
En mer diskret makeupväska med ett mönster som anspelar på fiskfjäll. Färgen är kopparmetall som också återfinns i kollektionens bronzingprodukter.
Pris: 129 SEK (för ett sett om tre)

Finns i alla KICKS-butiker och på kicks.se.

Mode & Skönhet | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login