KETO-licious – handboken om kosten som tar världen med storm

Av den 24 augusti, 2019

KETO-licious – en handbok i hur du optimerar din hälsa och blir ditt bästa jag utkommer 10 september på Bladh by Bladh förlag. Med författaren och certifierade kostrådgivaren Hanna Gillvings hjälp blir det enkelt att ta till sig nya metoder och göra förändringar i sin livsstil. 

Keto är kosten som tagit världen med storm och KETO-licious är en konkret och praktisk guide för dig som vill lyfta och revolutionera din hälsa inifrån och ut. I den här boken kombineras uråldrig, ketogen lågkolhydratkost med de senaste forskningsrönen som lyfter fram den läkande kraften i riktig mat, och förklarar varför insulin och blodsocker spelar en nyckelroll för din hälsa och ditt mående.

Ketogen kost handlar om att äta den mat vi människor är genetiskt anpassade för. Genom att äta en hög andel hälsosamma fetter, måttliga mängder animaliskt protein och en riklig mängd lågkolhydratgrönsaker kan du få din kropp och hjärna att använda ketoner som främsta bränslekälla istället för glukos och på så sätt bli en fettförbrännande maskin, dygnet runt.

I KETO-licious får du:
– en startmanual för att komma igång med keto och hitta din individuella bränslemix
– vägledning för 7, 14, 21 eller 30 dagars keto-reboot
– enkla och goda recept med en mängd variationer
– hjälp att avgifta dig från socker och raffinerade kolhydrater 

Hälsa | KETO-licious – handboken om kosten som tar världen med storm
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login