Kaxig pop av The Magnettes

Av den 3 september, 2017

The Magnettes har gjort flera bejublade spelningar på Live at Heart och spelade i lördags på Konserthuset inför en förväntansfull stor publik.

Bandet är från Pajala vilket de understryker och de nämner några anekdoter med ironi om sin hemort innan spelningen, de är meriterade med spelningar på ett flertal festivaler i Sverige och i Texas där de har lovordats av media.

Självförtroende saknas inte när de stormar in på scenen med ett vilt dansande scenspråk och välljudande stämmor som rycker upp publiken i fin feststämning, deras lättsamma popmusik fångar ens intresse på en gång och man rycks med av den energiska samspelta dansen som de framför.

De har en skön kaxig attityd när de framför sina låtar som är av det lättsamma slaget, men som funkar bra live. Själv har jag mest sett tung rockmusik under L.A.H, så The Magnettes är verkligen en frisk fläkt att beskåda och framförandet är mycket professionellt utan någon som helst tvekan av artister som vill leverera. Ljudet är förträffligt i lokalen och har varit så under hela Live at Heart vilket är bra.

The Magnettes är otroligt underhållande att se, och de ser ut att älska att stå på scenen inför en hänförd publik. Bandet kanske har vad som krävs för ett större genombrott, deras röster som är deras styrka håller mycket hög klass. Publiken var alla på ett strålande humör under konserten och vi bjöds på en riktigt snygg popshow.

The Magnettes får hela….

Johan Bergdahl, Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login