Karlskogafesten 2018 familjefesten för alla

Av den 9 juni, 2018

Karlskogafesten arrangeras av Karlskoga kommun och är en familjefest som är gratis för alla besökare, datumet för Karlskogafesten 2018 är torsdag 14 juni – och festen är under Karlskoga Motorsportvecka som pågår 12-17 juni.

År 2018 är det 12:e året som festen går av stapeln, det är Karlskoga Näringsliv & Turism som på uppdrag av Karlskoga kommun genomför Karlskogafesten.

 På Karlskogafesten kommer inga mindre än Sean Banan, Ace Wilder, Chris Kläfford och Thomas Di Leva att uppträda.


Sean Banan

Sean Banan, 33 år är en svensk komiker, skådespelare, sångare och dansare, mer känd under sitt alias Sean Banan. Han kom till Sverige från Iran som tvååring han
har tidigare bott i Göteborg men är numera bosatt i Stockholm. Samadi har tidigare
arbetat som danslärare och koreograf.


Ace Wilder

Ace Wilder, 35 år är sångerska och boende i Stockholm. Hon fick sitt genombrott 2014 med låten ”Busy Doin’ Nothing”, som än idag är hennes mest streamade låt med över 35 miljoner lyssningar. Vid tre tillfällen har hon deltagit i Melodifestivalen.


Chris Kläfford

Mikael Christoffer Kläfford Sjögren, 29 år mer känd som Chris Kläfford, är en svensk sångare. Han vann musikprogrammet Idol  2017. Han hade under  säsongen ett enormt stöd från publiken, som drabbats av hans känsliga tolkningar av låtar som ”Imagine” och ”utan dina andetag”

Hans framträdande  av John Lennons Imagine under slutauditions har fått över 3 miljoner visningar  på youtube. Det är den video som har fått flest visningar någonsin på Idol Sveriges Youtube-kanal.

Debutsingeln  ”Treading Water” tog sig direkt in på Spotify-listans förstaplats.


Thomas Di Leva

För 54 år sedan syntes märkliga ljusfenomen på himlen över Gävle, och samma natt föddes Thomas Di Leva i stan. Han är en av landets mest kända och spektakulära artister genom svensk pophistoria. ”Vem ska jag tro på?”, ”Vi har bara varandra” och ”Miraklet” är några kända låtar han gjort. Artisten Thomas Di Leva är med 22 album och hundratals TV-framträdanden ständigt lika aktuell och alltid i rörelse. Efter över 30 års turnerande känns den en gång så ”udda fågeln” nu som en självklarhet i allas
våra hjärtan.


Torsdag 14 juni är det dags för Karlskogafesten med många aktiviteter och artistuppträdanden!

Nöje | Karlskoga
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login