Kärlekskonsert för tredje året i rad med Boris René, Sebastian Stakset och Jesus Loves Electro

Av den 9 maj, 2019

För tredje året i rad förvandlar vi Stortorget och Örebro till en plats som bubblar av kärlek. Helgens stora höjdpunkt är Lördagens gratiskonserten på Stortorget kl 19.00 med lokala och internationella artister. Syftet med konserten är att sprida ett budskap om kärlek till alla i Örebro från ett antal av stadens frikyrkor.

En nyhet för i år är att det blir ett gemensamt avslutningsmöte på Söndag 12 maj på Conventum som är öppen för alla. 

De andra åren har det samlats runt 5000 personer på torget och i år får konsertbesökarna bland annat möta Sebastian Stakset, Jesus Loves Electro, LIND D, Örebro Soulchildren och Boris René.

Sebastian Stakset, mest känd som frontman i hiphopgruppen Kartellen, kommer att sprida kärlek med sin musik och med sin historia om att det finns en väg från mörker till ljus.

Boris René kommer få hela torget, både stora och små, att bubbla av glädje med sin sköna röst och energi.

Örebro Soulchildren är en ungdomskör som är specialsammansatt för konserten.

Gruppen LIN D är 3 syskon från Örebro som bokstavligt talat växt upp på scenen. Dennis, Emmy och Ella Lindéh lever och andas musik. Det har hittills resulterat i konserter både i Sydamerika, Afrika och flera europeiska länder.

Konserten kommer avslutas med Jesus Loves Electro från Norge. Duon levererar elektroniks dansmusik och har turnerat runt om i Europa och i Sydafrika och kommer få hela torget att hoppa.

Edward Sköllerfalk, föreståndare för Pingstkyrkan, uppmanar alla Örebroare att komma till ”Kärlek till Örebro”
Vi är stolta över att tillsammans med ett antal av Örebros frikyrkoförsamlingar få ge denna härliga konsert och budskap till Örebroarna. Att Stortorget återigen får bli Kärlekens torg.

Efter konserten på torget som startar kl 18.00 med uppvärmning, kan man gå till Pingstkyrkan för efterhäng. På söndag är det en gudstjänst kl 16.00 i Conventum, där medverkar också Sebastian Stakset. Det är fri entre till samtliga konserter och möten.

Det blir kärlekskonsert för tredje året i rad med Boris René, Sebastian Stakset och Jesus Loves Electro på Lördag 11 Maj 2019.

» Mer information här «

Nöje | Kärlekskonsert för tredje året i rad 
Örebroguiden

 

You must be logged in to post a comment Login