Kärlek börjar med mord en mysdeckare som utspelas i Tjugesta

Av den 26 juni, 2019

Vera har lyckats dölja sina både små och stora hemligheter och lever ett stillsamt liv i den lilla byn Tjugesta. Men när en man hittas mördad mitt i idyllen dras hon motvilligt in i utredningen.

Alla i bygden tycks ha något att dölja såväl den bullbakande grannkvinnan som den tyste atleten och den fridsamme trädgårdsmästaren.

Snart inträffar den ena obehagliga incidenten efter den andra, och fallet med skottet i svampskogen kanske inte är så enkelt som det först verkade vara. Lite romantik finns också med.

I slutet av augusti kommer mysdeckaren ”Kärlek börjar med mord” som är en mysdeckare med stort hjärta skriven av Maja Willander.

Om författaren
Maja Willander är född 1977 utanför Örebro. Hon har studerat språk och litteraturvetenskap och bott och arbetat i städer av både modell större och mindre, men landsbygden har alltid haft en särskild plats i hennes hjärta.

Numera är Maja tillbaka i sin barndomsby Tjugesta, där hon bor med man, dotter och hund och arbetar med att översätta och skriva romaner. Allra helst skriver Maja om den lilla människan – hon som kanske måste kämpa lite mer än andra för att hitta sin plats i tillvaron.

Maja har tidigare gett ut kärleksromanen Konsten att bli en viol (HarperCollins Nordic, 2018).

Kultur | Kärlek börjar med mord en mysdeckare som utspelas i Tjugesta
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login