Karl-Johan testar Swebar Low Sugar Proteinbar funkar som mellanmål eller efter träningen

Av den 20 februari, 2018

Denna gång har jag testat några nya proteinbars från Swebar och deras Low Sugar utbud, protein bars har blivit populära att äta efter träningen eller som ett snabbt mellanmål när man behöver någonting snabbt.

Swebar har nu släppt några nya smaker i Low Sugar sortimentet vilket bara innehåller mindre än 1,5 g socker hela 35% protein. De nya smakerna är Toffee Coconut, White Chocolate & Raspberry, Triple Chocolate och Chocolate & Creamy Mint.

Jag har bara testat hur dessa bars smakar samt vilken konsistens och munkänsla de har, jag har alltså inte tittat på hur väl de fungerar ihop med träning.

Allmänt sett så är dessa proteinbars relativt bra, dock har samtliga en viss grynig känsla som jag inte är helt positiv till men som är ganska vanlig när man pratar om just proteinbars.

Smakerna är bra och man levererar verkligen de smaker man påstår sig ha, dock känns det som om man här har siktat in sig på att vara ett något nyttigare godis då det rör sig om choklad och toffee smaker.

Slutsats
Jag tycker att man lyckats bra med smakerna, särskilt med tanke på det låga sockerinnehållet och konsistensen är helt okej om än lite grynig.

Priset för en 50 g bar ligger på cirka 19 kronor och de finns i välsorterade livsmedelsbutiker.

Swebar Low Sugar får hela…

Karl-Johan Sandberg, Träning & Hälsa | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login