Karl-Johan testar Spring Village Rosé ett bra rosé i Petflaska

Av den 21 juni, 2017

Denna gång skall jag prova ett relativt billigt rosévin som dessutom levereras på Petflaska.

Jag skall ärligt säga att jag hade vissa förutfattade meningar när jag skulle testa Spring Village Rosé då det för det första bara kostar 69 kronor och för det andra kommer på plastflaska, så mina förväntningar var inte höga.

Doften är fruktig och ungdomlig med toner av persika, hallon och granatäpple. Smaken är fruktig men inte söt och har toner av persika, hallon och blodapelsin.

Jag måste säga att jag tycker att detta vin är riktigt gott och ställer alla mina förutfattade meningar på ända, vinet skulle jag vilja servera till en grillad torskrygg med sparris och grillad citron.

Spring Village Rosé
Pris: 69 kronor
Nummer: 79451

Spring Village Rosé får hela…

Karl-Johan Sandberg, Mat & Dryck | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login