Karl-Johan testar SENSEO Switch 3in1

Av den 20 november, 2018

Det dök upp en intressant kaffebryggare på redaktionen, nämligen en SENSEO Switch 3in1 från Philips som klarar av att brygga både från pads och i kanna genom filter.

Denna bryggare är ganska flexibel då man kan brygga från både stora och små pads samt i kanna med vanligt kaffefilter och malt kaffe, detta kan vara smidigt om man oftast bara brygger enstaka koppar till sig själv men samtidigt vill kunna brygga en kanna när man får besök.

Jag tycker kaffet blir bra, men när man använder pads så kan jag tycka att det blir något svagt, när man brygger med filter så kan man så klart välja själv på ett annat sätt hur starkt det skall bli. Imponerande är hur bra termoskannan håller värmen, då den i alla fall klarar ett par timmar och kaffet är fortfarande riktigt varmt.

Nu till det negativa och det är att den låter mycket, ja faktiskt riktigt mycket vilket framför allt är irriterande när man brygger kanna. När det kommer till pads så tar de stora kopparna 50 sekunder att brygga och det kan man stå ut med, men när det kommer till kanna bryggning så blir det mer utdraget och störande.

Sammanfattat kan man säga att det är en bra bryggare om man företrädelsevis vill brygga enstaka koppar från pads, men ändå ha möjligheten att brygga kanna vid behov och priset på 1590 kronor känns ändå okej.

SENSEO Switch 3in1 får hela…

Karl-Johan Sandberg, Prylar | SENSEO Switch 3in1
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login