Karl-Johan testar PastaBaren en mycket prisvärd lunch på Oscar C

Av den 13 mars, 2018

Pastabaren på Oscar C är nu i full gång med sina luncher, vi begav oss dit för att se om man verkligen kan få sig en bra pasta för 59 kronor.

Man erbjuder åtta olika pastarätter och jobbar enbart med färsk pasta, priset ligger på 59 kronor för att äta på plats och 49 kronor för avhämtning.

Jag väljer en Pasta Frutti Di Mare att prova och blir glatt överraskad då det visar sig att man använder sig av hela musslor med skal vilket ger en riktigt lyxig känsla, portionerna är dessutom ordentligt tilltagna så man behöver inte oroa sig för att inte bli mätt.

Smakerna är också riktigt bra där man känner att de använt riktigt vitt vin i basen till såsen, även blåmusslorna med skal ger en fin karaktär. Pastan är också kokt perfekt med ett bra tuggmotstånd, vilket ger rätten en bra textur.

Jag måste säga att jag blir förvånad över hur bra den pasta man erbjuder är särskilt om man ser till det låga priset, det ligger ju på runt hälften av vad många andra tar för en lunch. Man kan definitivt säga att Per (kocken) har tagit med sig sitt mat och smaktänk från Beer & Burger där han tidigare var kökschef.

Pastabaren erbjuder också catering samt utkörning vid större beställningar, så varför inte beställa pastalunch till företaget.

Karl-Johan Sandberg, Mat & Dryck | Örebro
Örebroguiden

  • Utseende
  • Doft
  • Smak
  • Textur
  • Pris

Sammanfattning

Jag måste säga att jag blir förvånad över hur bra den pasta man erbjuder är särskilt om man ser till det låga priset.

4.7

You must be logged in to post a comment Login