Karl-Johan testar Estrellas nya snacks

Av den 13 augusti, 2018

Estrella har precis lanserat tre nya snacks, det är Linsbågar Äkta Cheddar, Chips Gräslök & Cream Cheese samt Linschips Ranch & Sourcream och dessa har vi testat nu.

Gräslök & Cream Cheese Chips är klassiska chips med en smak som påminner om Sourcream & Onion men är något mildare samt har en lite lägre syra. Jag gillar smaken och man känner lite mer av smaken från själva potatisen vilket jag tycker är trevligt.

Gräslök & Cream Cheese Chips får hela…

 

Estrella lanserade för cirka ett år sedan sina linschips som ett hälsosammare alternativ till de vanliga chipsen då de innehåller mindre feta och mer proteiner, nu kommer den nya smaken Ranch & Sourcream. Smaken är relativt stark med dominans av tomat och paprika och är en aning för koncentrerad för mig. Chipsen är veckade och mycket knapriga, jag upplever dem även som något torra.

Detta var kanske inte de godaste chips jag provat, framför allt för den koncentrerade smaken.

Gräslök & Cream Cheese får hela…

 

Med säljstart v34 så har Estrella lanserat ytterligare en produkt i linsfamiljen, denna gång är det Linsbågar med smak av Äkta Cheddar, en variant av de klassiska ostbågarna med mer protein hela, 16% och mindre fett än originalet. Detta är en värdig ersättare för vanliga ostbågar då smaken är mycket bra och konsistensen till och med bättre.

Linsbågar Äkta Cheddar får hela…

Karl-Johan Sandberg, Mat & Dryck | Estrella
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login