Karl-Johan testar: Beefeater London Pink förvånande bra för sommardrinken

Av den 2 maj, 2018

Ibland blir man positivt överraskad när man provar olika drycker och jag skall säga att jag hade inte så stora förhoppningar när det kom en flaska Beefeater London Pink till kontoret. Detta är en så kallad Pink gin med jordgubbssmak.

När jag provar denna pink gin rent så är den inte alls god, den smakar som sårtvätt med jordgubbssmak och inte angenämt alls, detta förändras dock helt då den blandas med i mitt fall tonic för plötsligt har man fått en riktigt bra sommardrink. Det bästa med denna gin är att jordgubbssmaken är riktigt bra och känns mycket naturlig.

Jag tycker att Beefeater London Pink är väl värd att pröva och kan bli en favorit nu till sommaren.

Beefeater London Pink får hela…

Karl-Johan Sandberg, Mat & Dryck | Örebro
Örebroguiden

 

You must be logged in to post a comment Login