Relevant text på Hello Oceans ”Jag Finns Kvar” en finstämd sång

Av den 12 januari, 2018

Idag släpper Hello Ocean sin nya singel ”Jag Finns Kvar” och jag fick möjligheten till en förhandslyssning.

Hello Ocean består av Stina Svensson, sång, och Erik Slättberg på piano, bandet bildades under våren 2017 och genremässigt skulle jag vilja säga att man ligger i singer/songwriter facket.

Nya singeln heter ”Jag Finns Kvar” och handlar om inre kraft och oförmågan att se sin egen inre potential. Låten är finstämd, mycket snyggt produceras med tighta instrument och snygg uppbyggnad, dock kan jag tycka att introt är något långt.

Jag får starka Lisa Ekdal vibbar när Stina börjar sjunga, jag har lite svårt att förklara detta men det handlar mer om en känsla än om Stinas röst som för övrigt är riktigt bra.

Texten känns relevant, det är inte alltid lätt att tillåta sig själv att lyckas och det kan kännas frustrerande att stå bredvid och se på utan att kunna göra någonting. Detta är för mig en låt som jag skulle vilja ha i lurarna när jag ligger i hängmattan och sakta gungas av vinden.

Passa på att gå in på Spotify och lyssna på ”Jag Finns Kvar” av Hello Ocean

Hello Oceans ”Jag Finns Kvar” får hela…

Karl-Johan Sandberg, Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login