Känner du dig Old School, Baby

Av den 28 december, 2019

Tillhör du skaran som (i smyg) jublade över att Mobillådan var årets julklapp? Hänger din Championtröja kvar i garderoben? Önskade du dig en analog polaroid över en Android under granen? Perfekt. Då har vi låten för ditt nya blandband.

Klicken (popduon bestående av Arvid Ångström och JV Arnell) firar in det nya året genom att blicka bakåt och välkomnar dig till 90-talet! ”Old School” minns en tid då allt du behövde var en boombox och gott sällskap för att skapa good vibes. Med låten vill duon visa att livet inte behöver vara så himla komplicerat även om du ramlat in i Volvo, vovve & villa-träsket.

”Vi är varken de första eller sista att sjunga om det här ämnet, men vi saknar den här tiden. Vi har gjort en twistad produktion med en klubbig refräng och förhoppningsvis skapat en låt som kan sprida just good vibes” hälsar de.

Tidigare i år släppte Klicken låten ”Hippie” som bland annat gjorde succé på plattformen TikTok där miljontals människor integrerat med låten och skapade egna ”Klicken”-hälsningar.

LyricVideo | Klicken – Old School (Official Lyric Video)

Musik | Känner du dig Old School, Baby
Örebroguiden

Källa Warner Music

You must be logged in to post a comment Login