Kaffe för varje tillfälle med Senseo Switch 3in1

Av den 10 september, 2018

Låt en ny multifunktionell kaffebryggare ta plats i köket. Senseo Switch 3in1 erbjuder tre funktioner i en och samma maskin. Med ett enkelt tryck kan du brygga en kopp, mugg eller hel kanna kaffe. Kaffebryggaren bidrar med en härlig doft av nybryggt kaffe och den stilrena smarta designen sparar eftertraktad plats på köksbänken.

Hittills har det inte varit möjligt att brygga både en kopp och en hel kanna utan att använda olika typer av kaffemaskiner. Nu behöver du inte länge en maskinpark i köket för att tillfredsställa alla dina olika kaffebehov. I samarbete med Philips lanserar Senseo nu Senseo Switch 3in1 – en innovativ kvalitetsmaskin som förändrar sättet att brygga kaffe.

Unik 3-i-1-funktion
Senseo Switch 3in1 är den enda kaffebryggaren för både kaffepads i olika storlekar och filterkaffe – en kompromisslös och flexibel lösning för den mest kräsna kaffedrickaren som vill att kaffet ska anpassas till varje tillfälle. Med ett enda tryck brygger Senseo Switch 3in1 antingen en mindre kopp kaffe på 120 ml eller en mugg på 200 ml, på bara 30 sekunder. När gäster kommer på besök ersätts basen enkelt med kaffekannan i termiskt stål. Enliterskannan rymmer upp till sju koppar kaffe och håller kaffet varmt i tre timmar efter bryggning.

Skräddarsytt för nordiska smaklökar
Den nordiska kaffemarknaden domineras av filterkaffe. Med Senseo Switch 3in1 kan du fortsätta njuta av favoritkaffet på traditionellt sätt, samtidigt som du enkelt byter till Senseo Pads beroende på tillfälle och hur många koppar du behöver. Senseo Pads är portionspåsar med malet kaffe, tillgängliga i olika smaker, styrkor och storlekar. Tillsammans med den nya maskinen lanserar Senseo ett sortiment av smakrika kaffevarianter, skräddarsydda för nordiska smaklökar, vilket gör det enkelt att anpassa kaffeupplevelsen efter din dag. Intensivt på morgonen och milt på kvällen?

En flexibel vardag
De många funktionerna i den nya kaffemaskinen gör det extra lätt för kaffeälskaren att enkelt anpassa mängden kaffe, men också kaffesorten. Senseo Switch 3in1 har en kompakt design som passar perfekt i skandinaviska hem där den lämnar gott om utrymme i köket.

Switch 3in1 finns i varianterna Senseo Switch 3in1 Base samt Senseo Switch 3in1 Base+ i färgerna svart, vit och röd samt Senseo Switch 3in1 Premium i lyxfärgen titan. Switch Base+ och Switch Premium låter din inre barista komma fram och kan dessutom leverera ett extra intensivt kaffe.

Mindre kaffespill med Senseo
Med Senseo Switch 3in1 behöver du inte slänga mängder med kaffe i slasken. Hur många koppar slänger du i vasken varje vecka? Hur irriterad blir du när det inte finns tillräckligt mycket kaffe kvar i pannan? Med Switch 3in1 kan du välja den storlek som passar just nu, vilket förebygger kaffespill i slasken.

Senseos kaffepads hittar du i elektronikbutiker och online samt hos Hemköp.

Återförsäljare:
Senseo Switch 3in1 kan bland annat köpas hos Elgiganten, Clas Ohlsson, Mediamarkt, ELON och på philips.se.

Prylar | Senseo Switch 3in1
Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login