Kaffe | Årets sommarkaffe bjuder med oss till OS i Rio

Av den 26 april, 2016

Äntligen är årets sommarkaffe från Arvid Nordquist här. En limited edition som tar oss direkt till pulsen i Rio och dess hetta – med en kryddig ton av kola och fyllig mandel. Kaffet är UTZ certifierat med hänsyn till människa och miljö.

För fjärde året i rad kommer nu årets Sommarkaffe från Arvid Nordquist. Ett mellanmörkt rostat bryggkaffe som passar lika bra i picknickkorgen på stranden som inomhus framför Tv:n. Förpackningsdesignen och innehållet med 100 % Arabicabönor främst från Brasilien tar med oss på en långresa till OS och Rio.

I år är det extra roligt att presentera sommarkaffet som tar oss direkt till de varma stränderna i Rio, säger Erica Bertilsson, Marknadschef på Arvid Nordquist.

Arvid Nordquist Sommarkaffe är ett gott val för människa och miljö då allt kaffe från Arvid Nordquist är 100 % hållbart certifierat och klimatkompenserat.

UTZ Certified är den volymmässigt största hållbarhetscertifieringen inom kaffe. Den står för ett hållbart jordbruk och bättre möjligheter för jordbrukare, deras familjer och vår planet. UTZ Certified är en oberoende organisation som genom sitt certifieringsprogram har upprättat en standard för ansvarsfull kaffeproduktion.

Mat & Dryck
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login