Kaffe | Äntligen är årets Sommarkaffe här

Av den 11 april, 2015

Originalet Sommarkaffe från Arvid Nordquist är äntligen här igen. En limited edition med ny härligt fruktig smak för sommarens alla fikastunder. Nytt för i år är även att kaffet är UTZ certifierat med hänsyn till människa och miljö.

För tredje året i rad kommer nu årets Sommarkaffe från Arvid Nordquist. I år är kaffet ett mellanmörkt rostat bryggkaffe med en generös och fruktig smak – blommig och smakrik som sommaren själv. Passar både i fikakorgen till stranden, på balkongen och efter sommarens lätta middag. Förpackningsdesignen är skapad utifrån drömmen om sommaren och längtan efter sol, sand och lätt salta bad.

Det är alltid lika roligt att presentera hur årets sommarkaffe kommer till utryck både i kaffekoppen och som sommarminne, säger Erica Bertilsson, Marknadschef på Arvid Nordquist.

Årets Sommarkaffe är också ett gott val för människa och miljö då allt kaffe från Arvid Nordquist är 100 % hållbart certifierad och klimatkompenserat.

UTZ Certified står för ett hållbart jordbruk och bättre möjligheter för jordbrukare, deras familjer och vår planet. UTZ Certified är en oberoende organisation som genom sitt certifieringsprogram har upprättat en standard för ansvarsfull kaffeproduktion.

Mat & Dryck | Kaffe
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login