K-391, Alan Walker, Tungevaag och Mangoo lanserar låten “Play”

Av den 2 september, 2019

Nu lanseras “Play”, en helt ny låt som är skapad av musikproducenterna K-391, Alan Walker, Tungevaag och Mangoo. Låten släpps via skivbolaget Liquid State och återupplivar hitlåten “Eurodancer” som ursprungligen släpptes av Mangoo på 2000-talet. Med den nya låten ”Play” vill den nordiska kvartetten inspirera nyblivna musikproducenter och “bedroom producers” att fortsätta arbeta med musik. Alla fyra startade sina egna musikkarriärer på liknande sätt: själva, i sina sovrum med en dator och internet.

Den populära och välkända låten ”Eurodancer” av Mangoo har nu omarbetats av honom själv och tre andra musikproducenter kopplade till United Screens Music: Alan Walker, K-391 och Tungevaag. Tillsammans har de tagit fram låten ”Play” för att hedra gemenskapen av “bedroom producers” samt Youtube som la grunden till dem som musikproducenter och DJ’s för flera år sedan. Till lanseringen av den nya låten ”Play” så kommer de även att arrangera en remixtävling där tre nyblivna musikproducenter kommer att väljas ut för att skapa sin egen remix av låten. Varje vinnare kommer också att få möjligheten att skapa en ny remix av låten tillsammans med någon av låtproducenterna: Alan Walker, K-391 eller Tungevaag.

– Låten ”Eurodancer” producerade jag under 2000-talet när jag satt hemma och spelade piano. Det är helt fantastiskt hur framgångsrik låten blev och att jag nu, nästan 20 år senare, har omarbetat den med tre extremt begåvade musikproducenter. Jag tror och hoppas att den nya låten ”Play” har potential till att bli lika framgångsrik som ”Eurodancer” var på 2000-talet, säger Mangoo.

Lanseringen av den nya låten ”Play” är en interaktiv kampanj. Producenternas följare har kunnat följa hela låtens lansering i realtid via en ”livechatt” och sajt med namnet www.p74y.com.

– För mig är det verkligen viktigt att aktivera mina fans och följare i mina lanseringar och samtidigt uppmuntra dem till att producera och utveckla musik tillsammans med varandra och andra producenter. Lanseringen av ”Play” är ett exempel på det och jag ser verkligen fram emot nu när låten kommer att finnas tillgänglig för allmänheten, säger Alan Walker.

Gå till kampanjsidan här»

Lyssna på låten här»

Musik | K-391, Alan Walker, Tungevaag och Mangoo lanserar låten “Play”
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login